Votezi ce vrei sa vezi:Top Gear sau Sinteza Zilei?

Scrisoare deschisa catre presedintele Basescu (a nu se deschide pana la ajungerea la destinatar, va rog)
Stimate domnule presedinte,
M-am saturat.  Nu se mai poate trai din cauza Dvs.  Rabdarea mea a depasit orice limite. Nu mai suport aceasta stare de incertitudine.
De cand ati declansat criza politica, toata viata mea personala s-a naruit. Mai aveam si eu o placere, si anume vizionarea emisunii Top Gear de duminica seara la ora 22:00, la Antena 3.  Ei bine, Dvoastra a trebuit sa dati jos guvernul, sa faceti circul asta cu numirile de premier si sa stea saracii oameni de la Antena 3 sa faca in fiecare duminica seara supozitii cu privire la planurile din capul Dvs.  (dupa parerea mea, pierd timpul, ar trebui sa bage la loc emisiunea, nu e niciun plan).
In fiecare duminica seara, dau nerabdator pe Antena 3, la 22 si 3-4 minute, asteptand cu infrigurare sa apara figurile lui Clarkson, Hammond si May. Dar nu! Din cauza Dvs., inevitabil apare fata lui Gadea. M-am saturat!
Va anunt un mod oficial ca am facut un apel la toti fanii emisiunii Top Gear sa ne constituim intr-un grup de interese puternic ca sa influentam alegerile. Adica sa ne oferim voturile cui ne garanteaza ca dupa 7 decembrie ne vom uita la Top Gear si nu la Gadea. Chiar am vorbit deja cu Dl. Geoana si va anunt ca discutiile sunt foarte inaintate (ma rog, am avut 3 intalniri, in prima a zis ca ne garanteaza – desi nu-i spusesem exact ce vrem, in a doua a zis iar ca ne garanteaza, dar numai pana pe 7 decembrie – desi nu ne interesa pana pe 7 decembrie, in a 3-a intalnire totusi am obtinut ceva: ne-a promis marirea timpului de emisie pentru Top Gear si protectie sociala pentru noi si familiile noastre; de data asta insa, n-a mai pronuntat cuvantul garantie).
Asadar, va ofer o ultima sansa sa recastigati increderea fanilor Top Gear dandu-le o garantie ca dupa 7 decembrie il vom revedea pe Clarkson in locul lui Gadea. Acesta ar fi pentru noi adevaratul triumf al unei democratii functionale. In treacat fie spus, daca nu stiati, sunt destul de multi fani in tara asta care asteapta garantii de la Dvs.: fani ai capitalismului (de ex. investitorii pe bursa carora le-au cazut actiunile), fani ai luptei anti-coruptie, fani ai doamnei Elena Udrea (chiar am auzit recent o mare admiratoare de-ale ei la radio, la Realitatea FM, cred), ba chiar fosti fani ai Dvs., intelectuali rasati, gen Liiceanu, sau fani ai platilor de impozite la stat (cum este subsemnatul), care nu stiu daca mai asteapta ceva, de cand v-au vazut prins in hora la o sarbatoare a romilor cu domnul contribuabil Bercea Mondialu’ .
Astept cu interes raspunsul Dvs.  Stiti unde ma gasiti: e suficient sa dati un telefon la Antena 3, duminica pe la 22 si cateva minute, si sa il rugati pe dl. Gadea sa va lase cateva minute la inceputul emisiunii sale sa comunicati un mesaj catre fanii Top Gear.
Al Dvoastra (ne)devotat,
Devotat
PS (nu e o prescurtare de la PSD). Daca tot ati hotarat sa faceti referendum pe 22 noiembrie, Devotat are si el rugamintea sa puneti inca o intrebare poporului: daca ati avea un miliard de euro, ce ati vrea sa faca Guvernul cu ei: a) 10 biserici (noi); sau b) 10 km de autostrada (noi).
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: